Сумуэш Матiнко-Земля

Метелики лiтають перед очами
i в головi щось вабиться повiтря,
На серцi смуток , жаль несе
З очей волога росиночка паде…
Ой, мокрее, мокре лiто!
Сумуэш Матiнко-Земля
i дощик з неба полоскаэ…

  фото с инета...


Рецензии