When I went to a land far away

When I went to a land far away
Your pride could not serve you any longer.
All in tears like autumn's rain
You embraced me with hands ever stronger.

Will you cry off your heart, off your nature,
Off your spirit by losing your breath
When another man, met as adventure
Will set sail as determined by fate?

Will you come to see him as sincere,
Not regarding comfort and price range
As thou flew over whole land to see me
In a motel on the western land edge?

(Когда я уезжал в край далёкий
Твоя гордость ушла от тебя.
Вся в слезах, как дождь осенью мокрой
Ты прижалась, целуя меня.

Так же будешь рыдать, плакать сердцем
Всей природой своей, всей душой
Когда кто-то, ты только что встретив
Соберётся в путь, данный судьбой?

Ты поедешь к нему так же смело,
Невзирая на трудности, даль
Как ко мне через землю летела
Чтоб мы встретились где земли край?)


Рецензии