Вернiмося

Вернімося, браття, до себе,
В країну пшениць і садів,
До завше блакитного неба
І теплих ласкавих морів.

Де батьківська хата білява
І досі в уяві стоїть,
Де гай, а у нім є галява,
Де дубу багацько століть.

До звичаїв наших прадавніх,
До вольностей цінних для нас,
Звитяги дідів наших славних
Не зітре хай з пам’яті час.

У край української мови,
Де кожний говорить на ній,
Немає крутійства і злоби,
Розборок й кривавих подій.

Де Божий закон іще діє,
Привітний і добрий народ
Й він землю свою розуміє
І має свій власний город.

До першоджерел повернімось,
Щоб наший народ вічно жив,
Й святими всіма  поклянімось,
Щоб кожен із нас це зробив.
11.05.13.


Рецензии