пiд вартою

Коли він мене обіймає,
Я почуваюсь під вартою.
Я почуваюся вартою,
Того, хто мене тримає.

Я точно знаю:
Мене він звісно впіймає,
Якщо все піде не так.

Нас забирає літак,
І підкидає аж до небес,
Але ж ми не ті,
хто вірить в існування чудес.


Рецензии