лiд на серцi

Я могла б розтопити
лід сотні Антарктид.
Натомість лишається тільки пити,
Хоча алкоголь вже досить набрид.
Я могла б поливати квіти,
Годувати кота.
Мене все так-само люблять діти,
Хоча я вже зовсім не та.
Замість материків
лід тільки на серці,
Його покривають квіткові килими.
Зачиняйте міцно дверці,
Щоб не випустити зими.
Ти дивись, бо померзнуть руки,
Як доторкнешся серця ти.
А мені лишають тільки муки
Забирають речі і вирішують піти.


Рецензии