Солодкий сон

Спи моє мале дитятко,
моє миле янголятко,
спи солодким, тихим сном,
нехай тобі насниться гном,
нехай твій сон оберігає
і казки у ві сні читає,
від хижих звірів захищає,
від чаклунів тебе спасає,
від всяких, всяких негараздів,
щоб сон твій був, немов у казці.


Рецензии