А туткы вжэ 2 аж гответа

На шо дэ... Ого!
Поймэш Пистолета
С Патрон М.

Магёт веть Стрылок взять Курок
Да й, ой, шо там в хвост.

Ну, зарэ побачым, дэ шо вж.
Оно шо закынэм вамп Шкло Ф. Чого ж то ровэр быз ны Кто Сь...


Рецензии