Ти мимоволi розсипав абетку

Ти мимоволі розсипав абетку…

Наче нівроку, буває і гірше,
Поспіхом, поспіхом, ніби крадій.
Інші скарби видавалися ліпші.
Боже,  невігласе! Як ти зрадів…

Літери, літери – словом не стали.
Як в сиротинці невтішні маля,
Що про прийдешнє все нібито знали
Чи відчували - в тім правда своя:

Хай не сплелися дві долі в займенник
Страчене серце у пр'ийми прийм'и,
Щоб у відлунні світів незбагненних
Щемом душі відгукнулося «МИ»


Рецензии
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.