Вiдчуття червоноii кровi

Почуттями до тебе живу
 й творю..
  чи можливо придбати частинку твою?!
Кажуть .. ні. Неможливо та.. підкупа..
  слів чарунок та підганя самота...
                саме та...
А чи можна купити часинку твою?!
...трохи думки й духу чи може
 й душі..
  Коромисло нахилене в сторону
волі.. та за гроші й приманки красиві
 й блискучі..
    та за очі та й тіло таке пахуче..
 Я придбаю, оголену правду твою!!!
Я загребуще отримаю тіла шматок....
           поселю у чудовий.. красивий і темний куток.
  Совість граненим стаканом приглушить
...ні ..! не мучить .. не мучить не мучить..
 Хутко сплигну з вершечка уваги твоєї..
А на неї?! На неї.. на неї...


Рецензии