5. 06. 2009

Вони наші герої,
Історію що пишуть.
І кубок вони Вердеру
Ніколи не залишать!!!

Ця гра була складною
Зробили – що змогли
У боротьбі нелегкій
Вони перемогли!

Цілодобові тренування,
Усі недоспанії ночі…
Із вечора і аж до рання
Пильнують тренерові очі…

Із перемогою вони
Летять до нас з-за хмар.
Усі ми добре знаємо –
Наш чемпіон ШАХТАР!!!
© Philolo


Рецензии