Кохай, цiнуй, твори добро...

Як часто кажемо "кохаю"?
Напевно, зовсім рідко...
Чи знаємо ми, чи не знаєм,
Що найдорожчим є у світі?

Коли усе йде шкереберть,
То Бога починаємо гнівить,
Душа озлоблюється вщерть...
Чи варто тут когось винить?

Як тільки доля не ламає
Навіть сильніших світу цього!
Однак лиш той перемагає,
Хто щиро вірить в себе й Бога!

Навчитись вірити у себе,
Прощати й цінувать всіх тих,
Хто сильно вірить так у тебе -
Завдання досить не з простих.

З нуля почати...важко, вірю!
Однак життя триває, все випробовує і учить,
Воно ще подарує шанс, нову надію!
Кохай, цінуй, твори добро, бо наші дні такі скороминучі...
               
               


Рецензии