Прогулянка вдень

Люблю я по вулицях Львова пройтись,
Послухати Ратуші дзвони опівдні,
Зайти до кав’ярні, де Моцарт колись
Писав у чернетках мелодії дивні.


А далі вперед по Вірменській рушати,
Де рід Айвазяна у церкві хрестили.
Примруживши очі, дахи розглядати,
Атлантів, котрі їх тримають щосили.
 

На Замкову гору нарешті прийти
Та звідти, мов птах, наді Львовом здійнятись,
Під небом у хмарах по вітру пливти
І щиро в коханні до міста зізнатись.



Максим Ростоцький
З книги поезій " Тільки про Львів " К.2013 р.


Рецензии
I менi це дуже знайомо. Спасибi! http://stihi.ru/2013/11/13/8468.

Наталия Качева   15.11.2013 13:47     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.