Бо з здыхайим тут во прам быз брагин К

Буйно квитнэ чыстотил у сади.
Одуванчык, навыть той, о, пляшэ
З дмухалкамы ж, хо, ты но увжахвайсь:
Господи! Да дэ ж коса на вас фсих!?

Гэто ж понимаеш, шэ но Паска.
А ты вжэ косытымэш? Никак же, Х!
И вот это самые ухЖахСнэ. Ну, што-р уф гаи спуват щэ й пташк з дви.

Да, ну, штор ув нас а ны ж на глазе й.
Так бы й дэсь на сектор типа газа.
Да чаво там! Двай-ка срач пуд хару б?
Гонды во да пуд колодяз Дзяда В.

Шыто-крыто! Хвайно красым вийдра й.
Шэ но во опсохлы бо ж пасьль пывка.
Да но а ны у, х, горшци сосида,
Шо мы тут соси соби гомнища фш.

Так шо мы и дальшэ заглянимо
Но-оно и тилькы-только в вина й.
А вины свойий чы й гондэ дида вж а ны щоб прызнаты быз обидый. 

Щэ но вщэнт щэнята зрубаль липыщ,
Ек уж на чырзи грушкы та й с сливмы й.
Да й о й той каштан са й клён мышает лапы задыраты на крувати зь.

Эх! Моя нарава Галя с Таня!
В Радчыцку ш ны скушаем ны й ф срачКУ СЬ
А ны в дырывЛеных змий Аленый. Дэва-Кхан жэ-с сныця тым во дефам.

Еблыны з блынамы фперемешКУ ЗЬ
Тут во пак нажэрсь ужэ ж Мий Тэчка.
А Кузнечык шо там дэ увэрсе й! Ета жэ но так, хэ, забавлелка.
Ныц нымае МАЙ, МозаИК Спарта й.

Ну, а гэто шо ж такэе в нас-та?
Натта ты во так наваБракЖахЕхш?
Ну, так знайте ж Доктора хоть Ватсон,
Колы натягаем но Наташек. С праздником, ах, наши НиколашьКИ Ш!

АвторСКА Ж тут писня прам сце й с танцмы ш.
Дэ Крота вам бачыты Жываго Б.
Божый чы бо Вацкыль Одуванчык.
Мы ж но во кадрыв у вас сим-мар-ян.

Да и дэ ГАИ, коб разоБратЦа-т,
Дэ тут гондэ Цар, а дэ з Ромашка й.
Ну, бо ж у жыда и цэ названьне в заголовкы дэсь в конец засьтаВишь.

Эх, дела! Щэ ж ландыш биля хаты
Трэба з  екось выдраты п с корнямы Х.
Хрыстус Езус! Дева Свята МарЯ! Нэтра но ж працюет. За столамы.


Рецензии