Моя спокута

 Любив тебе. Любив тебе лише одну.
 Любив, неначе вперше… чи немов в востаннє.
 Без тебе зустрічаю я тепер  весну,
 Моє нездійснене, палке моє кохання.
ПР: Без тебе я - вітрильник без вітрил.
Без тебе щастя тут  мені немає.
Без тебе я, як сокіл, та без крил.
Без тебе туга моє серце обіймає.

Я пам’ятаю ніч оту шалену ніч
На грані глузду, як на грані божевілля
Безмежна радість двох закоханих облич
Де ми з тобою пливемо на щастя хвилях
ПР: Без тебе я - вітрильник без вітрил.
Без тебе щастя тут  мені немає.
Без тебе я, як сокіл, та без крил.
Без тебе туга моє серце обіймає.

 Не повернуть тієї вже мені весни.
 Не повернуть любов, що кригою вщент скута.
 Немає в тім моєї зради і вини.
 Та все ж в жалю нехай звучить моя спокута.
ПР: Без тебе я - вітрильник без вітрил.
Без тебе щастя тут  мені немає.
Без тебе я, як сокіл, що без крил.
Без тебе туга моє серце обіймає.


Рецензии