Зупинка

Зупини. Я втомилась бігти.
Я хочу бути поряд з твоєю рукою.
Коли я розіб'юсь на маленькі крихти
Я хочу знати, що ти, всі секунди зі мною.

Зупинись. Не відмов у фатальній спробі.
Повір собі, як не віриш Богу.
Ти помилився. Я не ангел в людській подобі
Я жінка, що хоче віддати тобі перемогу


Рецензии