Кохати все нове

Усе цвіте і навіть квітне,
а я собі іду без каяття
і день за днем
прохникуючи свистом
я ружею дивлюся на все це
і думаю собі завжди я:
початок починається з кінця
спочатку треба вмерти спромогтися,
а потім вже кохати все нове сповна


Рецензии