Хочеться менi

В помірному кліматі жити
Так хочеться дуже мені,
Від спеки щоби відпочити,
А зиму лиш бачити в сні.

Іти і спокійно гуляти,
Бо піт вже очей не заллє
Й від холоду більш не страждати,
Бо снігу й морозу не є.

Та марно цього я бажаю,
Бо клімат стабільний у нас,
Та все ж я на ліпший чекаю,
Хоч в мене й обмежений час.

Я з дому не буду тікати
В чужинські не знанні краї,
Мені ж Україна то мати.
Тож гріх покидати її.

Хай буду від спеки потіти
І мерзнути в зимнії дні,
Та буду від щастя радіти,
Тут випало жити мені.
06.05.13.


Рецензии