не про те

Складно говорити не про те,
правда?
Але ми вдячні маєм бути і за те,
Що маємо собі
одну правду.
Наші романи, повісті ще не написані.
Ми є царями над царями,
тільки самі собі.
Так буде тривати ще певний час,
А потім я буду писати про тебе,
або про нас.


Рецензии