черемха

На дворі черемха розцвіла
І травневе сонце  зігріває
Запах ніжний і  білим біла
Вітерець  той запах розвіває
…………………………
Приспів:
Назавжди  дитинство відлетить
Тільки спогади  минулого  оставить
Час щасливий  не   призупинить
Ми не зможемо  туди ще щось добавить 
…………………………..
Не вернути час  нам  той  назад
Не вернуть хоча  би мить
Де росте квітучий  ніжний  сад 
Нам дзвіночок  ніжний там звинить
……………………………
Все пройде   черемха відцвіте
І  роки  галантно так пройдуть
Щастя і дитинство  золоте
Ні за які гроші  не  вернуть
………….
Моя пісня


Рецензии