по той б к

Якби могла, то б зазирнула
по той бік сонячних світів,
руками всесвіт огорнула
аби в гріхах не спопелів.
В руїнах заздрості, розпусти,
брехні, страждань і вічних втрат
наш добрий Бог нам все відпустить
та чи пробачить рідний брат?
Куди не глянь усюди морок,
що не скажи - у слів є тінь.
Сама ж людина собі ворог,
який не відає сумлінь...


Рецензии