Iсус - наша Пасха!

Яєчка, паски, кошики їди—
то ідолам жертовні поклоніння…
А ти до БОГА в Світло підійди:
Лиш Він—Життя, і Шлях, і Воскресіння!!! 

У Слові Божім—Істина і Суть.
Чому ж серця в традиціях запеклі?!
Ти вибираєш: буть а чи не буть
у Божім Царстві чи у вічнім пеклі(((((((((

Господь Ісус! Я дякую Тобі
За смерть жертовну й чудо воскресіння!!!
Пасхальний Агнець,Вірний Божий Син,
як Дар приймаю я Твоє Спасіння!!!


Рецензии
Мудро!!! Дякую!!!

Наталья Сытник   05.05.2013 22:46     Заявить о нарушении
Дякую!І Дякую Богу!!! Мудрість вся у Нього, якщо просимо--щедро дає)))

Галина Левицкая   07.05.2013 23:22   Заявить о нарушении