Вишнi вiдцвiли

Вже вишні відцвіли,
І ніжні пелюстки
До ніг піною впали,
Та квітнуть яблуні
І світяться каштани...

Гей, в сонячнім теплі
Брунькується життя
І зеленіють далі!
Весна, весна прийшла
У пахощах конваліій.

Зозуля десь кує...
Який приємний знак!
Життя кипить, пульсує -
Це на п'янких вітрах
Земля весну свяяткує!


Рецензии