Мы тут ны можымо програму

Ны запустыты в Довськ.
Ну, дэ ж бо ж дидко розоБравСИК
Хутя п со во жыдком.

Абрам, вин кажэ, вж Бог!

А в ас ны й ананас.

Так зарэ! Зарэ дам жы-дам
Жылизны й дороГА Й!
Звизда ж упала на
Тут яновськы й лиса й.

Ий от: билет ныма
А ны до й Менска вжа-х. Ша за аж тыждынь ма
В курорт ш пухТёфк!

Ведзь нема й пайЕста в...
Каня бесмосклАха.
Не то шоп пеньСий вам додаць на май К.

Ну, й вот:
ПисаЦель стох тут фо, К.
Ув фовКусь душь цичот... исшо й с гавТорк.
Памыли, блин!.. Шо й ой.
Ф Чыст ЧытвырТохк.


Рецензии