Перша любов

Перша любов
І невмілі такі поцілунки
Не проходять вони а тривожать мене всі роки
На замок не закрив і забути не можу не можу
Повертаюсь в той день що розлуку мені він приніс
               
       Пр
Наче поїзд із рейсів зійшов
Так трагічно шляхи розійшлися
Бачив різних   жінок
Всі не милі  для серця  чужі,
Лише тебе бажав і хотів  цілувати

Мов відлуння з душі 
Долинає звучить голос твій
Я ніколи тебе не забуду
Пам’ятаю твій стан
Всі родимкі які є на тілі 
Чую запах я твій,  бачу  посмішку бачу
Наймиліша ти є
Ти найкраща завжди
Всі не рівня тобі
Моя перша і вічна любов


       Пр


Рецензии
Гарна українська мова...Язык, созданный для поэзии...Поцілунки - как звучит завораживающе)...С уважением...

Михаил Фокс   05.05.2013 12:53     Заявить о нарушении
Спасибо.

Волиняночка   07.05.2013 16:47   Заявить о нарушении