Наш Христос

Христос воскрес, із святом друзі,
До нас Ісус, зійшов з небес.
До церкви всі зібрались люди,
Щоб кошик свій пасхальний, освятить.

Благословення нам Христос подарить,
На путь нас істинний наставить,
І в день Великодня нас друзі,
Полюбить і примирить нас.

«Христос воскрес», ми скажем друзі,
І побажаєм всім, кохання і добра.
Спасибі скажем ми тобі Ісусе,
За ту заботу із небес,
Що ти несеш до нас.


Рецензии