Математика

Забудьте біль від всього незначного
че ж просто так, це ж щось просте..
ви біль сумуєте із горем, а потім
множите на каяття
ех, що ж, це формула готова
залишилось вже тільки
підставити туди всі ваші почуття
глумлюсь? та що ж ви


Рецензии