Бувай

Коли ти прийдеш,
Не буде вже слідів від мене,
Не буде вже нічого, окрім того,
Що серце жалить без турботи.

Залишимось удвох, лише удвох,
Але ураз, допоки поодинці,
Ми зможемо шептати половинці
Куди і як, чому й навіщо.

Трагедії нема, то просто я, все я,
Точніше я без тебе..
І смерті лихий час нагадує про тебе
Зімкнути очі не дає все це.

Я знаю ти не хочеш цього,
А полум’я бажання не втиха,
Так що ж нічого вже не зробиш,
Бувай, пока моє життя.


Рецензии