Посвященно любимому

РакIалъулъ  букIараб  хIинкъи къинабун,
 КъватIие яхъана дуда бер чIвазе.
 ТIокIалъ дий гьадинаб лахIзат щвеларин,
 БатIаго бухьана бетIералда кIаз.

 Мунгун цадахъ бараб кIиябго сагIат,
 Дие гIумроялда бащалъун буго.
Дуца дий бицараб гьуинаб хабар,
 Гьинал ракIги бахъун жаниб чIчIун буго.

  Гьанже щиб гьабулеб  гьаб гIумроялда,
 ГIодулел беразда мунилан абун.
 БухIулеб керенгин хIалуцараб ракI,
 ХIалай чи щвечIони щущан инари...


Рецензии