Не бороню

Ти як  свічку мене запалив
Я горю і вся таю в любові
Заміж візьмеш мене по зовеш
Я віддамся тобі для любові
Чуєш мене чи ні я люблю
Твою відповідь хочу почути

      Пр 
До тебе до грудей  пригорнусь
Що побажаєш  я все  подарую
Ти  найкращий у світі  один
Без тебе я не можу не можу
Ти мій день моя ніч мої сни



Зрозуміти я хочу тебе
Що твоє відчуває серденько
Довга пісня твоя про мене
Проспівав  і як вітер гуляєш

Як поступиш зі мною візьмеш
Для життя у дорогу далеку
Чи залишусь сама у сльозах
Без надії що більш не побачу

    Пр

До тебе до грудей  пригорнусь
Що побажаєш  я все  подарую
Ти  найкращий у світі  один
Я не можу без тебе не можу
Ти мій день моя ніч сни в любові


Рецензии