Прощавай...

Прощавай - це означає,
Можливо, іще раз в житті.
Прощавай, таке буває,
Коли неначе в забутті.
Прощавай... Хоча дороги
Розійшлись на мить.
Прощавай... Я пам'ятаю
І душа болить.
Прощавай... Останнє слово
Обірве туман,
Прощавай - кричу я знову,
Не забудь і сам.
А душа в мені шепоче:
"Зупинись, не йди!"
Я без тебе тут загину,
А без мене - ти...


Рецензии