***

"Що є життя?" - запитую у себе,
Здається, відповідь така проста.
Сьогодні шквал проблем летить на тебе,
Й ніхто порядних слів не добира.

"Що є життя?" - запитую у себе,
Добра і зла невпинна боротьба.
А скільки лих очікують на тебе,
І всім незадоволенність зроста.

"Що є життя?" - запитую у себе,
Воно складне, це більшість пам'ята.
А метушня була до тебе й мене,
Цінуй життя,щомить не забувай!


Рецензии