Iскорка

Собі я дівчину  таку як ти шукав
Щоб почуття були  як в кінофільмах
С тобою моя зустріч на любов
І я про це ніскільки не жалію
Подарок  ти  від Бога для мене
 
        Пр 2р
Я Богу вдячний,  що  тебе я зустрів
Тепло любові народилося у серці
Немов з криниченьки цілющу воду п’ю
Губів твій смак  такий я відчуваю
Моя любов і доля ти моя


А зустріч наша іскорка була
Як  сонце сходить загорілися в любові
Не віру в ворожіння я  циган
Любові запальної не зустріну

Мені усе в тобі є до вподоби
І хочеться любити
Мені усе в тобі є до вподоби
Спасибі Богу що ти є на цьому світі
Неначе  благодать від його маю
Що найгарнішу матиму дружину

        Пр 2р

Я Богу вдячний,  що  тебе я зустрів 
Тепло любові народилося у серці
Немов з криниченьки цілющу воду п’ю
Губів твій смак  такий я відчуваю
Моя  любов і доля ти моя


Рецензии
Какие дивные слова. Музыкой вливаются в Душу. Спасибо за песни.

Евдокия Никитина   05.05.2013 13:31     Заявить о нарушении
Спасибо.

Волиняночка   07.05.2013 16:45   Заявить о нарушении