Аркадий Белкин

ЧЕРНОМОРСКАЯ ЧАЙКА


   
Чайка,
Черноморская чайка,
Мы с тобой повстречались
Совсем не случайно
И донес южный ветер
Из просторов любимых
И улыбку твою,
И такое чудесное нежное имя.









ЧЕНОМОРСКА ЧАЙКА

Превод: Юлияна Донева

Чайка,
Черноморска чайка,
с теб ний се срещнахме
съвсем не случайно.
И донесе южният вятър
от простора любим,
и усмивката  ти
и това чудесно нежно имe.


Рецензии