Аркадий Белкин

А ВСЕ - ТАКИ


 
Угасло заката зарево,
В ночи
                бесчинствует ветер,
Но где-то,
                в другом полушарии -
Все-таки
                солнце светит!


И ВСЕ ПАК
Превод на български: Юлияна Донева

Угасна залеза накрая.
Вятър безчинства в нощта.
Но някъде
В други полушария
Все пак слънцето свети.


Рецензии