Светлана Трогоцкая 2

ОТ ЛЮБВИ СВЕТЛО



 Два мира: твой и мой
  Слова соединили...
  Огонь зажгли зимой,
  Чтоб нам любовь светила.
  Как ярких два цветка,
  Раскрылись наши души.
  Пускай летят века,
  Огонь наш не потушат...
  Когда в руке рука,
  Становишься отважным...
  Раскрылись два цветка,
  Как будто солнце в каждом.


СВЕТЛО ОТ ЛЮБОВ

Превод на български: Юлияна Донева

Двата свята – твоя и моя,
думите съединиха...
Огън зимата запали
на любовта за светило.
Като два тъй ярки цвята
се разтвориха душите.
Нека полетят во века
огъня да не угасне...
Когато сме ръка в ръка
ставаме ний по безстрашни...
И разтварят се два цвята,
сякаш слънце е във всяка.


Рецензии