Мазкiв весняних кольори

Буяє, квітне, скаженіє
Яскравим побутом своїм;
Сліпучим світом весняним;
Рослини пахощем рясніють
Барвистих кольорів розгін…

Хрущі, джмілі, мухи та бджілки,
Усі закоханні в життя,
Дзижчать «сезону набуття»
Та коників стрекочуть скрипки -
Ворушать дивні відчуття…

Пала піднесенням натхнення!
Хмаринки шиком неземним -
Калейдоскопом пристрімким
Складають візерунки певні,
Ховаючи ультрамарин.

Лісисті всюди краєвиди;
Співочих птахів переспів.
В духм’яних заростях садів
Живуть в божественній планиді
Піднесенням космічних снів…

Священним подихом любові
Свідомість перехопить горло -
Знамення радісного коло,
Іскрять  на небосхилі зорі,
В оркестрі долі бавлясь солом…


Рецензии
Чтоб мне земля казалась пухом,
Пускай напишут на венке
Слова из песни,спетой другом,
На украИнском языке.

Яков Капустин   12.10.2016 07:26     Заявить о нарушении