Театр життя

Життя вирує навкруги і доля знов роздала ролі.
Хтось засміється, хтось і ні. На цій землі ми всі герої.
Та на відміну від вистав не має ми в життя суфлера.
У вчинках не повинні ми залежати від режисера!

ПРИСПІВ:
І розумію, що душа
Давно побралась з самотою.
Моє життя – суцільна гра,
Придумана, на жаль, не мною.

Хтось не такий, як хочем ми: людей довершених немає.
А розуміння  доброти на цій землі не вистачає.
І для досягнення мети я заповіді не порушу.
Прикривши маскою лице, не зможу я сховати душу!

ПРИСПІВ:
Та розумію, що душа
Давно побралась з самотою.
Моє життя – суцільна гра,
Придумана, на жаль, не мною.
І знаю я: в кожного з нас
Життя подібне не на казку.
Та вже давно в виставі цій
Пора усім зірвати маски!

(Для Рулады)


Рецензии