Твоэ кохання - кримiнал

Ми познайомилися у Женеві, коли на пляжі я була одна.
Світило сонце золоте у небі і я замріяна уся була.
У моїх мріях був засмаглий мачо з великим серцем і усім таким.
Я обгоріла і пришла до тями, а наяву зустрілася із ним!
Він був такий, як я хотіла. Але дарма його зустріла!

ПРИСПІВ:
Твоє кохання – кримінал! І почуття твої – обман!
Вогонь очей, ковток вина – і я заручниця твоя!
П’янкі цілунки і слова, мов ланцюги мене трима.
Всі почуття твої – обман! Твоє кохання – кримінал!

Була романтика і подарунки, були безсонні ночі, був і сон.
Були побачення і поцілунки, серця гарячі бились в унісон.
Не знала я, що не одна у тебе, що це кохання просто гра і фарс.
Я зрозуміла, що мій милий мачо, не просто мачо, а простий альфонс!
Він був такий, як я хотіла. Але дарма його зустріла!


Рецензии