Ще в рю?..

   Свої як липку обдеруть,
   Чужі нічого не дадуть.
   Кому ж то вірить, як тут буть,
   І де країни вірна путь?

   "ТС" чи "ЄВРО", як вгадать?
   Вже час каміння нам збирать.
   Прокинься совість, з нею честь,
   Собою будь, така як є.

   Господь сказав, так і живи,
   Своїм шляхом лише іди.
   І для країни, і для слави
   Живи, як треба для держави.

   Народ ти свій не забувай,
   Державі - батько, так і знай!
   У злидні бідних не веди,
   Мільонери ж , як гриби.

   Ти в серця у свого спитай,
   І серцем шлях свій провіряй,
   Йди, як воно тобі велить -
   Щасливо буде нам всім жить!


Рецензии
добре, коли всі це розуміють і роблять, але ж мільонерів не переробиш, на жаль...
Вірш сподобався, відчувається самовіддаччя. дякую!
З найкращіми побажаннями,

Юлия Пысларь Проц   24.06.2013 17:29     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.