Не лише в День святковий

«Христос Воскрес!», «Воістино воскрес!» -
Я чую зранку,  вулицями йдучи.
- О наш Господь! Я згадую Твій Хрест,
Яка ж то біль була у тілі жгуча!..

Все переніс, щоб мали ми життя,
Щоб все і завжди було в нас до ладу,
Та тільки й досі мало каяття…
Благослови народ, Верховну Раду,

І Президента, і міністрів -  всіх!
Дай неодмінно зазирнути в очі -
В Твої, Господь, щоб кожен потім міг
На світло вийти із пітьми охоче!

Дай вняти те, для чого серед нас
Ти на Хресті вмирав, не бувши грішним!
Бажання дай у цей жорстокий час
Зробити сьогодення наше ліпшим!

Схиляюся, схиляюся до ніг,
Вклоняюся і розумом, і тілом!
Молюся щиро, щоб всіх нас зберіг,
Душа люба покаятись зуміла!

«Христос воскрес!», «Воістино воскрес!» -
Хай лине це не лише в День святковий!
- О, людоньки, дивіться на той Хрест,
Зав’язуйте стосунки з Богом кровні!
                03.05.2013


Рецензии
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.