Сповiдь

Сьогодні зранку дощ пішов
Та в небі блискало
Коли в автобусі я їхав
То він перестав.
До церкви сьогодні я ходив
Людей було багато
Прийшли сьогодні всі сюди
Щоб посповідатись.
Священник проповідь читав
Всі люди повторяли
Коли посповідадись всі
Людей всіх причащали.
Відкрили двері збоку тут
Повітря подуло
Та зранку після дощу
Не дуже тепло було.
Не дуже тепло було тут
Щоб двері відчиняти
Маленькі дітки були тут
Їх тут було багато.


Рецензии