Велисцихе кахети

ЧЕМИ КАРЕБИ   ХОВЕЛТВИС   ХИАА  ШЕНТВИС
ДА  ХОВЕЛТВИС  СУПРА   ГАШЛИЛИА  ШЕНТВИС
МОДИ  ЦМАО  ВИКЕИПОТ  ЕХЛА
ГАВИХСЕНОТ  ЧВЕНИ   ЦАРСУЛЕБИ


АЛАВЕРДИ   ШЕНТАНА   ВАР   ВАНО
АБА   ГИСМЕН   ДАИЛОЦЕ   ЦМАО
ИЦОЦХЛЕ  ДА  ГАИХАРЕ  ЦМАО
ДАГИЛОЦАВ   ШЕНС  ОЧАХС  ДА  САЦМОС



ВАНО   ВАНО   ВАНО   ВАНО   ВАНО
ЧОПКАС  БИЧО  МАГАРИ   ХАР  ЦМАО
ЕРТ  РАМЕШИ   ШЕЦДИ  МХОЛОД  МАРТО
РОМ  ГАХКИДЕ    МАМАШЕНИС  САХЛИ



ВЕЛИСЦИХЕВ   ВЕЛИСЦИХЕВ   ЧВЕНО
ЧЕМО   ТБИЛО   ДА  МЗИАНО   МХАРЕВ
ГАДХЕРГДЕЛЕБ   ГАГИМАРЧОС   ЦМАО
ДА  ДАВЛОЦАВ   ЧВЕН   ЦМОБАС   ДА   САЦМОС




                АМ   ЛЕКС  МИВУЦХВНИ  БИЦАЧЕМС    ВАНОС!


Рецензии