Метелик для друга

Ось поглянь на цю красу!
Зараз тобі принесу.
Бачиш-це метелик,
Посаджу на велик.

А на крилах візерунки
Від природи подарунки,
Крапочки-кружечки,
На вусиках мішечки.

Відпущу візьму його,
Ти лиш бачив одного.
Їх дуже багато,
Ходімо шукати.

Ось один а ось другий.
Бачиш, друже дорогий?
Усі вони різні
І зовсім не грізні.

Є жовтенькі й червоненькі.
Дуже гарні є біленькі.
Різнокольорові,
Малі і здорові.

Роздивився, друже їх?
Адже бачив ти не всіх.
Іншого разу,
Шукатимем відразу.

Видів їх багато.
А ось іде твій тато.
Добре друже, прощавай!
Завтра з ранку завітай!


Рецензии