Зникну...

Я не хочу повторяти ці слова ,
але так боляче мені коли тебе нема,
коли не бачу посмішку ясну
я беру телефон і тобі звоню ..
ти візьмеш і ніжно скажеш
" привіт, я сумую,
хочу бачити тебе
але лише чую,
я  обіцяю приїхати
 на цих вихідних,
зараз не можу- купа проблем чималих",
я повірю тобі і скажу "гаразд",
але потім дізнаюсь
проблема у нас....
дві дівчини в тебе яким ти казав
тіж самі слова
що ти їх кохав..
терпіти таке я не буду
але  мстити не хочу я
я просто піду з  твого життя
безслідно зникну і нема вороття ...


Рецензии