i wish nothing but the best for you

Дозвольте я для Вас дістану з неба зірку?
Найменшу від усіх, але таку ясну.
І в той момент, коли Вам стане дуже гірко,
Вона Вам завжди даруватиме весну.



Дозвольте  я про Вас писати буду вірші?
«Про все і ні про що» - сказали б Ви колись.
Для когось лиш слова, для мене – значно більше:
Проекція думок, котрі летять у вись.



Дозвольте я до Вас у сни приходить буду?
Тихенько посиджу, щоб Вам не заважать.
Мені вже все одно, що скажуть на це люди,
Що можуть знати ті, хто не навчивсь літать?!



Дозвольте я за Вас і у вогонь, і в воду?
Що, ні? Не можна з Вами? Тоді ідіть самі.
Ви ж гордий, як і я, й цінуєте свободу
Знайти Ви дуже хочете це світло у пітьмі.



І вже не в тому суть, дозволите чи ні,
Бо Ви з недавніх пір – моя найбільша слабість.
Та бачити усміхненим Вас у похмурі дні -
Ото, мабуть, і є моя буденна радість!


Рецензии