Плаче вранцi...

Плаче вранці, плаче на зорі,
Сльози росяні спадають.
Плаче іволга там високо вгорі,
Переливом каплі грають.

Жебонить у лісі джерело,
Клавіші гармонь перебирає.
Звуки вранішні укутують село.
Народився день, світає...


Рецензии
Чудова лірика! Така ніжна, тендітна, трошки смутку...

Инна Орлецкая   09.06.2013 17:13     Заявить о нарушении