Гьандихъ росу

Росу чIана-1431-1441. Росдал ракьалъул роцен-25,76 Км2. Росдал гIадамазул къадар-1040 чи. Росдал координатал 42 29 сш. Ралъдал гьумералдасан борхалъи1754.  Гьандихъ гIаммаб лъай кьеялъул гьоркьохъеб  школа Муса МухIамадовасул цIаралда бугеб. Больница аскIор ругел росабазего гIахьалаб. 20 чи  жанир регизаризе рес бугеб. Стоматология  10-15 чиясул мурад къоялда жаниб тIубалеб. Садик 50 гIанасеб лъимер тартибалда нухда рачунеб. Культураялъул рукъ росуго жанир гIодор чIезе рес бугеб. Библиотека кинал бокьаниги тIахьал жанир ругел.( Зона отдыха ХАЗАР).


Рецензии