***

Шляхи у кривавому герці
Ідуть від Пхеньяна в Пусан
-Навпіл розшматоване серце
..-Славетна гора Пектусан.

Чому на догоду тиранам,
Ти довго не гоїла ран?!
-Дивилась лиш в слід Тедонгану..
-Славетна гора Пектусан.

Не вір красномовству чужому..
-Ти ж мариш в марноті оман,
Твій вирок страшний в Пханмунчжомі
..-Славетна гора Пектусан.

Повстань же!Всміхнися довколо..
-Цей присуд навпіл розірви!
І серце з"єднай веселково,
І славну могуть відроди!


Рецензии