Не забувай мене

Тепер являтися буду тобі лише у снах,
Не забувай мене, не забувай у молитвах.
Я може не вартую того, ти прости.
Слова мої летять до тебе з висоти.

Згадай мене, коли у тебе усмішка ясна,
Згадай, як по щоці тече скупа сльоза.
Згадай мене, згадай мене й прости,
Що біля тебе був буденний, як завжди.

Тепер я знав би, що для мене ти - усе,
І радість,і любов, і все що є святе.
Тепер скаав би я, кохана знай,
Люблю тебе найбільше і мій отчий край.

Згадай мене, коли у тебе усмішка ясна,
Згадай, як по щоці тече скупа сльоза.
Згадай мене, згадай мене й прости,
Що розстаюся я з тобою назавжди.

Тепер являтися буду тобі лише у снах,
Не забувай мене, не забувай у молитвах.


Рецензии
Здравствуйте, Ольга!
Приглашаем Вас участвовать в Конкурсе произведений на украинском языке http://www.stihi.ru/2013/10/11/8000 .
Желаем удачи.

Международный Фонд Всм   06.11.2013 16:52     Заявить о нарушении