Сухi маленькi руки, повнi болю

Сухі маленькі руки, повні болю.
Біль розриває груди й сушить розум.
Без нарікань на роки і на Долю,
Смиренно найтяжкіше горе зносить.

У кулачках затиснуті ридання.
Сльозами вимивається розпука.
Всі втрати відбуваються, як рани.
Життя переливається в розлуку.

Крижини болю переб’є прийдешнє.
Розтане лід, що не дає дихнути.
І буде в грудях і на серці легше,
Проте колишнє не дано забути.

30.04.2013


Рецензии